Mexico Connect
Forums  > General > Practice & Help Forum


Esteban

Jun 1, 2004, 5:09 AM

Post #1 of 17 (22032 views)

Shortcut

Inline photo

Can't Post | Private Reply
 I tried to put a photo "inline" but it didn't show up. The other way...no problem. What am I doing wrong?\\

Thanks,
Esteban



sfmacaws


Jun 1, 2004, 10:44 AM

Post #2 of 17 (22021 views)

Shortcut

Re: [Esteban] Inline photo

Can't Post | Private Reply
You have to have the picture online somewhere. There are spots that offer free storage and free picture hosting. I do this often for another forum I'm on and so I have a folder on my web site that I can put odd pics into. Once the picture is availabe somewhere on the web, you just click the picture box above and type in the URL.


If you right click the picture and look at properties, you will see that it is not on the MexConnect site but on my baddog site.

Hope this helps,


Jonna - Mérida, Yucatán




Esteban

Jun 1, 2004, 10:56 AM

Post #3 of 17 (22017 views)

Shortcut

Re: [sfmacaws] Inline photo

Can't Post | Private Reply
that's what I was thinking may have to happen. I was hoping for a way to do it without having a web page. Thanks for the info.


wendy devlin

Jun 1, 2004, 12:02 PM

Post #4 of 17 (22014 views)

Shortcut

Re: [Esteban] Inline photo

Can't Post | Private Reply
Test
Attachments: Sun Blk.jpg (55.1 KB)


wendy devlin

Jun 1, 2004, 12:08 PM

Post #5 of 17 (22011 views)

Shortcut

Re: [Esteban] Inline photo

Can't Post | Private Reply
Test



Esteban

Jun 1, 2004, 6:52 PM

Post #6 of 17 (21987 views)

Shortcut

Re: [wendy devlin] Inline photo

Can't Post | Private Reply
And so?????? what did you do? was it a link to a pic on another website?


sfmacaws


Jun 1, 2004, 8:14 PM

Post #7 of 17 (21974 views)

Shortcut

Re: [Esteban] Inline photo

Can't Post | Private Reply
I don't see a picture on Wendy's post, do you? I just see the picture placeholder.


Jonna - Mérida, Yucatán




wendy devlin

Jun 1, 2004, 8:24 PM

Post #8 of 17 (21973 views)

Shortcut

Re: [Esteban] Inline photo

Can't Post | Private Reply
Esteban,you have an attachment pic on food forum.
right click on pic then,high lite properties,right click & copy,then paste between .
or click on Get Markup Help above.
(some times it actually works)or ???




(This post was edited by wendy devlin on Jun 1, 2004, 8:30 PM)


sfmacaws


Jun 1, 2004, 8:36 PM

Post #9 of 17 (21970 views)

Shortcut

Re: [wendy devlin] Inline photo

Can't Post | Private Reply
Nope, no picture again. I'm thinking it might only show up on the computer that puts it up as it is in the cache on that one. Just a guess. But it's not showing up for me.


Jonna - Mérida, Yucatán




wendy devlin

Jun 1, 2004, 8:44 PM

Post #10 of 17 (21967 views)

Shortcut

Re: [Esteban] Inline photo

Can't Post | Private Reply
Lets see



(This post was edited by wendy devlin on Jun 1, 2004, 8:47 PM)


Rolly


Jun 1, 2004, 8:47 PM

Post #11 of 17 (21964 views)

Shortcut

Re: [sfmacaws] Inline photo

Can't Post | Private Reply
Jonna, you are right. The only way to get a picture to appear is to link to it on a webserver, not on your own computer.

Rolly Pirate


bournemouth

Jun 1, 2004, 9:09 PM

Post #12 of 17 (21958 views)

Shortcut

Re: [Rolly] Inline photo

Can't Post | Private Reply
It must be a difference in browsers or operating systems as I can see a yellow flower in Wendy's first post, followed by two plates of food and then a saguaro. I'm using Windows XP Home Edition and Netscape 7.1.


sfmacaws


Jun 1, 2004, 9:21 PM

Post #13 of 17 (21955 views)

Shortcut

Re: [bournemouth] Inline photo

Can't Post | Private Reply
Wow! I'm on XP Pro with IE but somehow I don't think that is it. Curious.

The saguaro I can see as it is on a web server, the others I don't see and in properties they show up as being on the MexConnect server.


Jonna - Mérida, Yucatán




sfmacaws


Jun 1, 2004, 9:23 PM

Post #14 of 17 (21954 views)

Shortcut

Re: [sfmacaws] Inline photo

Can't Post | Private Reply
I just went to the properties of the pictures that aren't showing up, copied and pasted the URL into my browser and the pictures came up. Don't know why they aren't working inline other than I had to remove an extra semi-colon at the end of the URL.


Jonna - Mérida, Yucatán




esperanza

Jun 1, 2004, 9:31 PM

Post #15 of 17 (21952 views)

Shortcut

Re: [sfmacaws] Inline photo

Can't Post | Private Reply
That's weird, Jonna...they all come up for me...hmmmm.

http://www.mexicocooks.typepad.com









wendy devlin

Jun 1, 2004, 9:45 PM

Post #16 of 17 (21951 views)

Shortcut

Re: [wendy devlin] Inline photo

Can't Post | Private Reply
Or a Mexlish Breakfast
Attachments: Mexlish Breakfast.jpg (73.5 KB)


wendy devlin

Jun 1, 2004, 9:49 PM

Post #17 of 17 (21948 views)

Shortcut

Re: [wendy devlin] Inline photo

Can't Post | Private Reply
Hope some one can delete all this.(after a while)


 
 
Search for (advanced search) Powered by Gossamer Forum v.1.2.4