Mexico Connect
Forums  > General > Practice & Help Forum


arbon

Nov 6, 2002, 9:11 AM

Post #1 of 15 (45114 views)

Shortcut

Quote problem ???

Can't Post |
On the Travel forum, I clicked on "Quote" & then wrote a message (Below quote) to Alex in TJ.

pressed post message .....the quote showed up but no message what did I do wrong???

on another post I made, the Quote showed up & the Photo of Mariachi Real, but no message,???



tonyburton


Nov 6, 2002, 10:55 AM

Post #2 of 15 (45054 views)

Shortcut

Re: [arbon] Quote problem ???

Can't Post | Private Reply
Arbon,

I've just replicated your problem and will raise it with the boffins since I'm not sure what the answer is!

A "proper" reply will be posted a.s.a.p.


DavidMcL


Nov 6, 2002, 12:12 PM

Post #3 of 15 (45040 views)

Shortcut

Re: [arbon] Quote problem ???

Can't Post | Private Reply
Test response with quote - text above


In Reply To
On the Travel forum, I clicked on "Quote" & then wrote a message (Below quote) to Alex in TJ.

pressed post message .....the quote showed up but no message what did I do wrong???

on another post I made, the Quote showed up & the Photo of Mariachi Real, but no message,???


Testing response with Quote text below
David McL
WebJefe


Davidmcl as guest

Nov 6, 2002, 12:17 PM

Post #4 of 15 (45038 views)

Shortcut

Re: [arbon] Quote problem ???

Can't Post |
Testing quote with text above:



In Reply To
On the Travel forum, I clicked on "Quote" & then wrote a message (Below quote) to Alex in TJ.

pressed post message .....the quote showed up but no message what did I do wrong???

on another post I made, the Quote showed up & the Photo of Mariachi Real, but no message,???


Testing quote with text below


Davidmclas guest

Nov 6, 2002, 12:20 PM

Post #5 of 15 (45033 views)

Shortcut

Re: [arbon] Quote problem ???

Can't Post |
testing quote with text




In Reply To
On the Travel forum, I clicked on "Quote" & then wrote a message (Below quote) to Alex in TJ.

pressed post message .....the quote showed up but no message what did I do wrong???

on another post I made, the Quote showed up & the Photo of Mariachi Real, but no message,???



testing quote with text below


David17

Nov 6, 2002, 12:23 PM

Post #6 of 15 (45029 views)

Shortcut

Re: [arbon] Quote problem ???

Can't Post | Private Reply
text testing again


In Reply To
On the Travel forum, I clicked on "Quote" & then wrote a message (Below quote) to Alex in TJ.

pressed post message .....the quote showed up but no message what did I do wrong???

on another post I made, the Quote showed up & the Photo of Mariachi Real, but no message,???



text testing again


arbon

Nov 6, 2002, 12:24 PM

Post #7 of 15 (45029 views)

Shortcut

Re: [Davidmcl as guest] Quote problem ???

Can't Post |
Test above

In Reply To
Testing quote with text above:

Test within

In Reply To
On the Travel forum, I clicked on "Quote" & then wrote a message (Below quote) to Alex in TJ.

pressed post message .....the quote showed up but no message what did I do wrong???

on another post I made, the Quote showed up & the Photo of Mariachi Real, but no message,???


Testing quote with text below



DavidMcL


Nov 6, 2002, 12:31 PM

Post #8 of 15 (45026 views)

Shortcut

Re: [arbon] Arbon - you there?

Can't Post | Private Reply
Do you have MSN messenger?
David McL
WebJefe


arbon

Nov 6, 2002, 12:35 PM

Post #9 of 15 (45024 views)

Shortcut

Re: [davidmcl] Arbon - you there?

Can't Post |

In Reply To
Do you have MSN messenger?



DavidMcL


Nov 6, 2002, 12:36 PM

Post #10 of 15 (45025 views)

Shortcut

Re: [arbon] Arbon - you there?

Can't Post | Private Reply
don't quote at the mo!
I need to know your browser and version.
David McL
WebJefe


arbon

Nov 6, 2002, 12:39 PM

Post #11 of 15 (45027 views)

Shortcut

Re: [davidmcl] Arbon - you there?

Can't Post |
Yes & No..... I had just replyed to Arbon-you there. It did not show up,(below quote)

I do not have MSN
Attachments: hobes_e0 gif.gif (5.87 KB)


arbon

Nov 6, 2002, 12:49 PM

Post #12 of 15 (45019 views)

Shortcut

Re: [arbon] Arbon - you there?

Can't Post |
IE 5.50. 4807.2300 update SP2

I had tryed IE 6 .


sparks

Nov 6, 2002, 7:49 PM

Post #13 of 15 (44992 views)

Shortcut

Re: [arbon] Quote problem on fire

Can't Post |
Is that what the icon means ... hot item?


sfmacaws

Nov 7, 2002, 12:39 AM

Post #14 of 15 (44980 views)

Shortcut

Re: [sparks] Quote problem on fire

Can't Post |
I had the same problem with quotes. I wrote a long response with quotes and my comments after the quotes disappeared. Actually, the first quote and first comment was there, but after that there were only 5 or so quotes with no comment. I saw it in the preview and copied my post, put it into notepad and changed it to plain text and copied it back into a post, that worked. I think it had to do with the html or markup formatting, without it, the quotes and the comments after them came through.

I use IE 6 on XP pro and don't have MSN.


DavidMcL


Nov 7, 2002, 5:59 AM

Post #15 of 15 (44983 views)

Shortcut

Re: [sfmacaws] Quote problem on fire

Can't Post | Private Reply
Hola!

Hope to have the answer today -

In Reply To
I had the same problem with quotes. I wrote a long response with quotes and my comments after the quotes disappeared. Actually, the first quote and first comment was there, but after that there were only 5 or so quotes with no comment. I saw it in the preview and copied my post, put it into notepad and changed it to plain text and copied it back into a post, that worked. I think it had to do with the html or markup formatting, without it, the quotes and the comments after them came through.

I use IE 6 on XP pro and don't have MSN.

David McL
WebJefe
 
 
Search for (advanced search) Powered by Gossamer Forum v.1.2.4