Mexico Connect
Forums  > Specific Focus > Technical Mexico


skier14

Nov 8, 2010, 11:08 AM

Post #1 of 18 (7412 views)

Shortcut

site blockage

Can't Post | Private Reply
I have picked up from this forum an address of http://spectic.kaplanphotos.com/www/del that keeps blocking my back button from returning to the previous entry. The site will not open on my computer and is not on all of the areas of this forum. I have been unable to delete this item. Has anyone else experienced this?



Rolly


Nov 8, 2010, 11:32 AM

Post #2 of 18 (7384 views)

Shortcut

Re: [skier14] site blockage

Can't Post | Private Reply
I don't understand most of your post, but I do know that many websites disable the back button.

Rolly Pirate


bournemouth

Nov 8, 2010, 11:35 AM

Post #3 of 18 (7377 views)

Shortcut

Re: [skier14] site blockage

Can't Post | Private Reply
In my case the download of the site gets to the kaplan photo site and just sits there, connecting and connecting. That's after it spent a lot of time at Goggle analyticals - it's slower than molasses these days getting Mexconnect to download.


DavidMcL


Nov 8, 2010, 11:37 AM

Post #4 of 18 (7373 views)

Shortcut

Re: [skier14] site blockage

Can't Post | Private Reply
Can you be more specific by what you mean by "picked up" . . . that link is not a part of Mexconnect.

David
David McL
WebJefe


DavidMcL


Nov 8, 2010, 11:38 AM

Post #5 of 18 (7371 views)

Shortcut

Re: [bournemouth] site blockage

Can't Post | Private Reply
Where is this link found?
David McL
WebJefe


arbon

Nov 8, 2010, 12:02 PM

Post #6 of 18 (7359 views)

Shortcut

Re: [DavidMcL] site blockage

Can't Post |
David, have the same problem (just on mexcon) with mouse and keyboard.

Have not clicked on the link.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



wendy devlin

Nov 8, 2010, 12:09 PM

Post #7 of 18 (7357 views)

Shortcut

Re: [arbon] site blockage

Can't Post | Private Reply
back button (is/was?) stuck on this thread!


Glenn

Nov 8, 2010, 12:18 PM

Post #8 of 18 (7349 views)

Shortcut

Re: [wendy devlin] site blockage

Can't Post | Private Reply
Back button will work only after click refresh button


Reefhound


Nov 8, 2010, 12:27 PM

Post #9 of 18 (7344 views)

Shortcut

Re: [Rolly] site blockage

Can't Post | Private Reply
You can sometimes Go Back with the keyboard combo of Alt-LeftArrow, even the button is disabled.

Or select the dropdown on the Back history and select a site before the last one.

The best way to avoid this altogether is to open links in a new tab then just close the tab when you are done.


bournemouth

Nov 8, 2010, 1:17 PM

Post #10 of 18 (7330 views)

Shortcut

Re: [DavidMcL] site blockage

Can't Post | Private Reply
David - down at the bottom of the screen, where the download process is showing up. At the moment, as I type this, it is showing connecting to spectic.kaplanphotos.com. After some time, it will say done but I can have done a lot of things before "done" comes up.


morgaine7


Nov 8, 2010, 1:38 PM

Post #11 of 18 (7316 views)

Shortcut

Re: [DavidMcL] site blockage

Can't Post | Private Reply
Mine does the same thing (hangs on "Transferring data from googleads.g.doubleclick.net" and afterwards on "Connecting to spectic.kaplanphotos.com"). Neither affects my back button, though, and I can see and use all the Mexconnect links, so I just ignore it.

It looks to me like the spectic.kaplan site is being called up by the google ads server, which waits for a connection timeout before allowing the page to show as completely loaded without it. Just a guess, but you might try reporting it to google

Kate


Rolly


Nov 8, 2010, 2:36 PM

Post #12 of 18 (7293 views)

Shortcut

Re: [morgaine7] site blockage

Can't Post | Private Reply
Trying to duplicate the problem, but I see nothing.

Rolly Pirate


morgaine7


Nov 8, 2010, 3:00 PM

Post #13 of 18 (7278 views)

Shortcut

Re: [Rolly] site blockage

Can't Post | Private Reply
Here (I hope) is a screenshot. I've never used the "advanced editor" before. Look at the very bottom left of the window.

Kate

(This post was edited by morgaine7 on Nov 8, 2010, 3:02 PM)
Attachments: kaplan.jpg (121 KB)


chinagringo


Nov 8, 2010, 3:45 PM

Post #14 of 18 (7260 views)

Shortcut

Re: [Rolly] site blockage

Can't Post | Private Reply
Rolly:

Could it be the browsers being used?
Regards,
Neil
Albuquerque, NM



Rolly


Nov 8, 2010, 4:21 PM

Post #15 of 18 (7250 views)

Shortcut

Re: [chinagringo] site blockage

Can't Post | Private Reply
I do not see the mystery line when using IE8, but I do see it with Firefox. Hummmm...

It is being done by Google for reasons that are not clear to me.

Rolly Pirate


bournemouth

Nov 8, 2010, 4:39 PM

Post #16 of 18 (7233 views)

Shortcut

Re: [Rolly] site blockage

Can't Post | Private Reply
Before the hang up at sceptic.kaplanphotos.com, a lot of time is spent at Read pagead2.googlesyndication - then it lurches on to the photo link.


DavidMcL


Nov 8, 2010, 7:12 PM

Post #17 of 18 (7195 views)

Shortcut

Response

Can't Post | Private Reply
The folks who manage the hosting and ad software are now aware of the problem and are taking steps to fix it.

Thanks all for your vigilance!

David
David McL
WebJefe

(This post was edited by DavidMcL on Nov 8, 2010, 7:13 PM)


skier14

Nov 9, 2010, 3:26 PM

Post #18 of 18 (7092 views)

Shortcut

Re: [DavidMcL] Response

Can't Post | Private Reply
AND I THANK YOU. THANKS.
 
 
Search for (advanced search) Powered by Gossamer Forum v.1.2.4